onsdag 10. oktober 2012

Me like :)

Jeg digger virkelig fargene i denne genseren. Det gule lyser så fint opp i det røde/orange. Heldigvis er den for stor til mini enda så den henger i hobbyrommet og lyser opp tilværelsen:) Mønster fra ett eller annet Ottobre, med litt endringer. Stjernestoffet kjøpte jeg fra en selger på DaWanda i sommer. Kantet med gul Hilco interlock, gule coversømmer nede og i raglanskjæringene, lange gule ribber og orange plastknapper. Kan det bli mer smashings? Jeg er ihvertfall forelsket:) Genseren er str. 86, forhåpentligvis passer den når det blir litt mer vinter sånn at mini kan ha den over ullbody. Den er noen nummer for stor for dukken så h*n drukner nesten i den :)
Det ble noen smekker til butikken i dette stoffet også da jeg først var i gang :)

5 kommentarer:

  1. Denne likte jeg veldig godt, fargekombinasjonen var jo bare helt knall.
    Nyskjerrig på hvilken symaskin du har til coversømmene og kantingen?
    C

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har en Janome coverpro 1000CPX med kantebåndsfot til kantene.Til coversømmene har jeg brukt baksiden av trippelsømmen :)

      Slett
  2. Digger alt du tryller fram med symaskinen din - og skulle virkelig ønske det hadde vært EN butikk med alle disse knalltøffe stoffene som du bruker - i nærheten... DET hadde vært fantastisk det...
    Lenge siden nå, håper vi sees snart :)
    *klem*

    SvarSlett
    Svar
    1. En stooooor stoffbutikk med alle kule kvalitetsstoffer som finnes, det hadde vært noe det! Må stort sett nøye meg med netthandel, men det er gøy det og:)
      Blir ikke scrapping på meg for tiden så detter litt ut der:) Du må ta turen innom butikken på Nærbø viss du er i nærheten en gang:)

      Slett
  3. hærlige genser og smikke, digga stoffet :D

    SvarSlett