fredag 5. oktober 2012

Ullpysj

Vi går definitivt mot kaldere tider og ull er nesten et MUST. Denne ullpysjen har ligget nesten ferdig lenge. Ulla er fra myllymuksut og deilig myk. Litt vanskelig å sy av siden det er så mye stretch i den. Jeg hadde ikke fått den brune ullinterlocken enda da denne ble påbegynt så kantene er i samme ulla :) Var fryktelig vanskelig å kante med denne, den skled i alle retninger. Den lå lenge å bventet på at jeg skulle rekke opp kantingen, men så gjorde jeg den heller ferdig. Vil funke supert i vinter denne. Målet er at den skal passe hele vinteren, størrelsen er sånn ca. 80/86, Minien vokser i rakettfart så tiden vil vise hvor lenge den varer. Nå er han 9 mnd, 11 kg og 79 cm. Bruker str. 80 i klær for tiden og har enda litt å gå på der :)
Tok med en haug klær ned i butikken i dag for å ta bilder, mye bedre lys der og så har jeg søte "Anna" til å posere for meg. Anna er 1 år, men passer best 74 i klær så denne er litt i største laget :)

3 kommentarer:

  1. Så fin denne var, har og planer om å lage ulldress til knøtten her. Jammen veks dei fort desse små:)

    SvarSlett
  2. Så herlig pysj! Den ulla er fantastisk, men jeg er også spent på om jeg klarer å kante...

    SvarSlett
  3. DEn så kjekk ut! Tror jeg må shoppe litt mer ull jeg også, og prøve meg på en pysj. Jeg har sydd noen luer i dette stoffet, og valgte da å kante med bommullsinterlock, og det gikk fint. Brukte tvillingnål istedet for cover da.

    SvarSlett