søndag 7. oktober 2012

Så heldig jeg er!

Ja, jeg er superheldig for jeg skal nemlig snart bli tante! Til verdens søteste lille sjarmtroll, ventetiden har vært lang, men nå er det ikke så lenge igjen til hun kan sette føttene på norsk jord og bli en ordentlig del av familien :) Den kommende tanten må selvfølgelig sy litt, og det har jeg gjort, en hel haug og mer blir det. Først ut her på bloggen får bli dissse to kjolene. Først testkjolen i grønne kløver og med prinsesse lommer. Hadde ikke mønster på enkle jerseykjoler så jeg har endret på gensermønsteret i siste Ottobre. Str. 80 slik at jeg kunne teste på mini. Var litt i smaleste laget øverst i ermene over ullbodyen ( og så jeg som har sydd en del gensere i dette mønsteret som er tiltenkt å ha over ullbody i vinter).
Endret litt på ermene og sydde en ny i grønn velour fra S&S og oldemorsruter på lommene fra Liandlo. Glemte å prøve denne på mini. Har overrekt begge to så får de se om de får brukt dem :) Er jo ikke sikkert de passer før til våren heller, det vil tiden vise:)

4 kommentarer:

 1. Kjempe fine=) Grønt og rosa er herlig.Så gøy å bli tante. Kjekt å ha små sjarmtroll å sy til=)

  Kor har du fått tak i den tøffe prøvedukka di?

  Ønsker deg ei god kreativ veke!

  Klem Lene

  SvarSlett
 2. Du er så flink. Glemmer aldri det fine dukketøyet jeg var så heldig å vinne til Victoria for leeeeeeenge side. Vit at det er omtrent i daglig bruk men som build a bear klær siden vi ikke har sånn butikk her...hehe...;-) jeg sitter å lurer på om å sy luer i stretch stoff......er omtrent ikke venn med symaskin og stoff....men om du har noe tips til Victoria...how to do ....tar jeg gjerne imot...hihi

  SvarSlett