mandag 20. august 2012

Siste rest :)

Nå er det tid for å vise siste rest av det jeg sydde i sommer, på tide så jeg kan begynne å blogge det jeg syr nå LOL. Før sommeren bestillte jeg noen stoffer fra Strømming i Sverige. Bla.a. dette herlige stoffet med garage motiv. Det er stort sett de samme modellene jeg sur så her kommer heldressen igjen. Knapp på skulderen denne gang for å få litt variasjon. Jeg liker å bryte litt av med fargen på trykknappene så det fikk bli orange denne gang :) str.80
Så ble det selvfølgelig en genser til lillemann også. Str110, forlenget til 122 med ribb i ermene.
En genser til minstejenta i apestoff fra samme sted. mønsteret er fra nyeste ottobre. I steden for å bruke framilon bånd til å runke med, har jeg rynket med overlocken og så dradd i de to "rettsøm" trådene til det ble nokn rynk:) Mye enklere:) str. 128 med lengde 134 på både kropp og ermer.
Det kule superhelt stoffet har jeg kjøpt på DaWanda, som nevnt tidligere min nye favorittshoppenettsted:) Lillemann ble i fyr og flammer da han fikk se det :) str 116/122
Stjerner er aldri feil.Samme mønster og str. som garagegenseren
Digger disse enkle mønstrene med epler, helikopter osv. Dette fikk bli en genser til minstejenta, samme størrelse og modell som den med aper.
Aller sist enda en genser til Lillemann. Herlig myk interlock med stjerner fra Sydilla. Har aldri likt interlock, men nå var der så mange fine design så jeg måtte bare prøve igjen. Hovedproblemet har vært at det strekker seg sånn og blir slapsete og uten fasong. Nå har jeg sydd i smale modeller så vi få se hvordan det holder seg. Syr ikke luer av det, det funker ikke, men gensere og bodyer burde jo bli bra?
Nå gleder jeg meg bare til vinden begynner å ule rundt hushjørnene og gradestokken kryper nedover så vi kan ta de nye klærne i bruk. ( Det kan godt være litt mer sommer først altså :) )

3 kommentarer:

 1. Så mykje fint du syr, og i så mykje fine stoff:)

  SvarSlett
 2. Så mange flotte gensere du har sydd! Og så mange nydelige stoffer du har!

  SvarSlett
 3. sikke mange fine ting du laver!! jeg glæder mig til at følge dig!
  kh viola

  SvarSlett