fredag 17. august 2012

Politi og røver, dinosaurer og reinsdyr

Enda litt mer matchende til gutta. Noe var beregnet den yngste og noe den eldste, men så ble det litt til begge :) Body i politi og røver stoff fra Lilophant. Jeg har kjøpt det på Dawanda en tysk salgsside ala Etsy. JEG ER HEKTA, her kan en finne absolutt ALT. Viss en leter litt finner en selgere som sender rimelig til utlandet. Jeg kjøper somregel en meter om gangen og det har kommet på mellom 175 og 200,- inkl. porto. En helt OK pris ifølge meg :) Bodyen har stripete ermer fra Liandlo, glemte å ta bilde av baksiden, men det skimtes nederst at baksiden er i sort med hvite stjerner, også det fra Liandlo.
Genseren har politistoffet foran og bak og stripete ermer. Lillemann ble helt i ekstase da han så stoffet :)
Dinosaurstoffet er fra Sydilla, koselig babystoff syns jeg :)
4 åringen var ikke enig i at det var et babystoff så da fikk det bli en genser til han også. Av en meter stoff passer det ypperlig å sy et plagg hver til de to småguttene, så blir det litt rester til kanskje en lue og noen trekantsmekker :)
Jeg bare ELSKER det gule reinsdyrstoffet fra Znok. Siden ingen norske tok inn dette måtte jeg på let. Fant det seff. på Dawanda :) Planen var en body til minstemann syns det er bare så kuuult med det store motivet på små plagg. Ribbi ermene på denne :)
Storebroren ville ha dette også, ikke mye han ikke vil ha. Det rakk akurat til en genser med ribb i ermene til han også:) Så ble det et par smekker også, men dem tar jeg visst ikke bilde av :)

2 kommentarer: