onsdag 15. august 2012

Enda mer Feriesøm

Det tar liksom aldri slutt på ubloggede plagg. Her kommer enda en gjeng :) Body til mini i herlig blomsterstoff fra Liandlo. Samme mønster og str. som tidligere. en knapp på skulderen.
Matchende bukse til. Omgjort fra jubelbuksa og med lommer i samme stoff som bodyen. Gleder meg til høsten når lillebror passer inni disse, foreløpig bruker han 74 :)
Sånn ser det ut sammen. Har sydd smekke til også, i samme stoff som bodyen, men den har jeg ikke tatt bilde av. Syr nesten alltid smekker i samme stoff som bodyer, men sjelden de kommer på tape:)
"storebror" ville også ha blomstergenser, det fikk bli brune ermer på denne siden det ikke var nok stoff. Så ble det litt tøffere også til en 4,5 åring :)
Heldress til mini i knalltøfft eplestoff fra Jofotex, digger de klare fargene og kontrastene i stoffet :) Litt korte ermer siden den ble laget før jeg oppdaget at jeg hadde glemt å forlenge mønsteret til ermet. Skal klippe av kantebåndet og sy på ribb istedenfor tenkte jeg :)
Og så lik genser til storebroren. Blir masse søskenmatch her, men rekner ikke med de blir brukt samtidig.
Body i urtolig herlig løvestoff fra Ikasyr, kjøpt hos Strømming. Dette stoffet er bare så fantastisk mykt. Prøvde meg på en skrå splitt i halsen som ikke ble serlig vellykket, men det viser ikke når den er på:)
Overall i velour fra Liandlo. Denne har ligget lenge i hylla og ventet på å bli nettopp en overall til lillebror. Ville vente til han var over de minste babystørrelsene så vi kan ha glede av den litt lengre. Digger fargene og motivene på denne. Kan faktisk brukes sammen med løvebodyen, de passer godt i fargene selv om motivene ikke passer like godt :)
Digger disse helikopterne, jeg har kløpt mine hos Jofotex, men har sett de mange andre steder også. Det fikk bli en enkel genser til lillemann :)
Til slutt denne gang en genser til minstejenta. Mønsteret er fra et tidligere Ottobre. Mønsteret er greit nok, men ermene er fryktelig korte. str. 128

1 kommentar:

  1. Så utrolig mye fint du syr! Det blå settet var nyyydlig!

    SvarSlett