mandag 13. august 2012

Ferieproduksjon Del 2 :)

Jeg fortsetter med deilige interlock stoffer fra Kreativ. Jeg digger giraffer og disse er så herlig retro. Samme deilige kvalitet som ballongene Body til minsten str. 80. Denne har også fått knapper på begge skuldrene, denne har også fått ribb i ermene. Mønsteret er i utgangspunktet fra Ottobre, men jeg har endret det veldig. Jeg liker best at knappingen i skrittet sitter foran og ikke midt under, enklere å kle på en makk da :)
Heldress/pysj til minsten, har ikke bestemt om den kommer til å brukes dag eller natt enda, den er så deilig at jeg gjerne skulle hatt den på ham døgnet rundt:) Str. sånn ca. 80, har forstørret opp mønsteret jeg lagde i 74. Et trenet øye ser kanskje at denne har litt lengre ermer en den forrige med ballonger. Det har den også, jeg glemte først å forlenge mønsteret til ermene LOL
Det ble en genser til nestminste også, hadde egentlig ikke tenkt å sy til ham i dette stoffet, men så ville han så gjerne ha. Han er ikke vanskelig slik, vil ha det meste og elsker mammasydde klær:) Mønster fra nyeste Ottobre str 110, men forlenget til str.122.

1 kommentar:

  1. Så mange nydelige antrekk! Du må ha de best kledde ungene i nabolaget :-)

    SvarSlett