søndag 12. august 2012

Ferieproduksjon Del 1 :)

Endelig var vi hjemme etter 6 uker på hytta. Jammen er det godt å komme hjem! De siste 3 ukene har det blitt litt sying så nå er snart hele høstkolleksjonene til de to minste klare, minste storesøster har også fått litt. Hadde ikke med kabelen til kameraet så nå blir det litt spamming fremover, deler det opp litt så ikke innlegget varer helt til i morgen :) Først ut Blir plagg i deilig myk økologisk interlock fra Kreativ med luftballonger. Digger motivet og stoffet er som skapt for deilige pysjer. Først en nattkjole til minstejenta i str. ca 128, klippet litt på gefylen, den rekker til like under knærne, egentlig ganske perfekt til sommerpysj å være:)
Største lillebror ville også ha lang pysj, ikke snakk om at det var nattKJOLE. Han fikk en i fjor også og elsket den. Hehe så lenge han bare skal bruke den hjemme så kan han få så mange han vil for meg. Laget ikke denne så utstillt nederst så blir den ikke fullt så kjoleaktig, vi får kalle det en nattserk, for kjole er det alldeles ikke:)
Den lille herremannen ville også ha en T-skjorte til å sove i så da fikk det bli en bå sånn :) ca str. 110/116, laget den videre enn vanlige t-skjorter siden den skal brukes til å sove i.
Minstemann fikk også en pysj i de blå ballongene. Str.80.
Og til slutt en body til minsten i de gule ballongene. str.80 på denne også. Prøver med knapper på begge skuldrene siden minsten liker så dårlig å bli påkledd:)

2 kommentarer:

  1. De ballongene er så fine! Liker de spesielt i gult og blått.. nydelig klær du har laget! :) Klem fra Ingvil

    SvarSlett
  2. Nydelige pysjer! Luftballongene er jo superfine, og så utrolig myyykt stoff! Det har blitt luftballongpysjer her i huset også.

    SvarSlett