torsdag 4. februar 2010

Hvilken tapet skal jeg velge?

Jeg driver og planlegger oppussing av nytt hobbyrom. Det gamle har jeg ryddet ut av for lenge siden. Mesteparten av scrappetingene er pakket ned,en del av stoffene har blitt flyttet til stua hvor jeg også har en pult til symaskinen. Ingen holdbar situasjon, men vi oppdaget en lekkasje da vi drev og pusset opp mitt gamle rom som mannen skal ha. Så da måtte vi ta badet først og hobbyrommene måtte settes på vent. Nå er håndverkerne godt i gang med det nye badet så jeg satser på å få begynt på hobbyrommet mitt snart.
På tide å tenke på tapet tenkte jeg, kjekt å ha klart. I høst en gang så jeg en tapet utstilt i et vindu jeg kjører forbi på vei til jobb. Det er lenge siden den har vært utstilt nå, men i dag fikk jeg endelig miglet meg til å gå innom og se om de fremdeles hadde den, og det hadde de. Med det samme jeg kom inn dørene så jeg imidlertid denne knalltøffe orange tapeten og fallt totalt for den. Så nå er det valgets kval hvilken skal jeg ta. Den blå som jeg har gått og tenkt på siden i høst eller den utrolig kule orange? Jeg fikk med meg prøveruller hjem og har lagt stoffet jeg skal ha til gardiner oppå. Jeg bestemte meg vel i det samme jeg la stoffet oppå, men er det noen av dere snikere som har lyst til å si hva dere mener?
Det er forresten bare en av kortveggene som skal få denne tapeten, resten av vegger, hyller o.l. blir i hvitt:)

6 kommentarer:

 1. Heisan, jeg synes den lyseblå tapeten gjorde seg veldig godt sammen med tøyet, gir liksom litt drømmende stemning.
  God helg!

  SvarSlett
 2. jeg synes den blå var kjempesøt men tror kanskje den oransje vil gjøre seg bedre med gardinene ? gleder meg ivertfall til å se det ferdige resultatet:-) Ha ellers en kjempeflott helg.

  SvarSlett
 3. Jag tycker den oragea:) Och tyget till... jättesnyggt!!! /Johanna

  SvarSlett
 4. Hvis gardinen skal henge på den veggen du skal ha tapeten på hadde jeg tatt den oransje hvis ikke hadde jeg nok gått for den blå:)

  Go helg:)Wenche

  SvarSlett
 5. Jeg digger den oransje! Ser ut som den er fra October Afternoon.... :-)

  SvarSlett
 6. Den orange var herlig! Den ville jeg tatt! Og jeg elsker det stoffet! Har nettopp kjøpt det selv.

  SvarSlett