søndag 6. desember 2009

Lett blanding

Nå har det vært stille lenge her på bloggen min. Først var vi to uke på Teneriffe, helt fantastisk hadde vi det og det var bare AL som ville reise hjem igjen.
Uka som har gått har jeg brukt til å komme i orden og pakke ut + pynte litt til jul og bake julekaker. Vi har hatt forsinket 2 årsselskap for JE i dag. Jentene hadde svineinfluensa da han hadde bursdag for en måned siden så da måtte vi utsette selskapet litt. Jeg har fått sydd bittelitt etter at vi kom hjem, men jeg har også litt som jeg ikke har vist som jeg sydde før vi reiste.

Først en body til JE i jungelstoffet fra JNY design Jeg har brukt et mønster fra Ottobre som utgangspunkt, men har endret det så mye at det omtrent er bare halsen som er fra det opprinnelige mønsteret. Den ble litt smal, men kan fint brukes.matchende orange bukser i skyestoffet som også er fra JNY. ribben er fra Stoff og stil.

Livbilder på bodyen


SDet ble også en tunika til AJ i jungelstoffet. Jeg trodde det skulle bli litt barnslig til henne, men hun ville gjerne ha det og hun fikk masse skryt på skolen :)
Mønsteret er fra ottobre 1-09 tror jeg, har bare forlenget det litt og endret halsringningen.

AJ har også fått seg en genser i det røde skystoffet. Mønsteret på denne finnes også i ottobre 1-09Til slutt en genster til ST i de turkise løvene/apene fra JNY. Samme mønster som til den forrige bare noen størrelser mindre.

3 kommentarer:

  1. Hei!
    Woow så masse flott du har sydd til barna dine:)Fargerike og så mange flotte stoff du har brukt.

    SvarSlett
  2. Hei!
    Woow så mange lekre,fargerike og flotte klær du har sydd.Blir kjempe imponert:)

    SvarSlett