søndag 20. desember 2009

Handlenettene mine

Her henger de så fint på rad, alle handlenettene mine. Jeg har bare laget 4 foreløpig men jeg glemmer å ta de med nesten hver gang jeg går i butikken. Nå ha de fått en fin soppknagg rett innfor ytterdøra så kanskje jeg husker dem fremover:)


Mye av det er stoffer fra gamle sengetøy, det er så koselig å bruke gamle stoffer om igjen syns jeg.

Det første er laget av lakenet til et sengetøy som søsteren min hadde da hun var liten. Jeg har resten av sengetøyet også, men det er så utvasket at det har pastellfarger i forhold til lakenet som er omtrent ubrukt:)
Innsiden er ensfarget turkis bomull fra stoff og Stil.Det neste er laget av min mormors gamle dynetrekk, innsiden er av ensfarget gul bomull fra stoff og stil.Det neste er en skikkelig fargeklatt fra bestefars gamle sengesett, dette var fryktelig tynt nesten gjennomsiktig, men jeg måtte bare ha det da fargene var så fine:) Har foret med et prikkete gult stoff som en gang i tiden var forheng foran senga til eldste datteren i huset:)Det siste har bare nye stoffer fra Stoff og stilOg så helt til slutt et nett jeg har laget i gave til tanten min. Hun liker lilla og katter så da måtte det bli et lilla nett med en katteaplikasjon på, Aplikasjonen er hentet fra en bok som heter aplikasjoner, husker ikke forfatteren akkurat nå, men det kan jeg finne ut senere. Grønt er jo så fint til lilla så da ble det grønt hjertestoff som for og til aplikasjonen. To små knapper fikk bli øyne, den ser litt glassaktig ut i blikket men det er bare fordi den er klar for shopping ;)


4 kommentarer:

 1. Så kule nett i retro farger! Miljøvennlig er det også, både med nett og gjenbruk av gamle stoffer. Likte de soppknaggene og jeg da (pusser opp minis rom i rødt og hvitt).

  SvarSlett
 2. Hei Linda, for noen utrolig kule nett. Elsket det siste, er nok lik tanten din:)Kjempe lurt å bruke gamle sengesett der er jo så mye kult mønster på de:) Vil benytte sjangsen å ønske deg og familien en strålende jul:)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 3. Hei!
  De var kjempekule og fargerike nettene dine.Du er kjempe flink:)

  Ønsker deg og dine en fredfull jul og alt godt for det nye året!

  SvarSlett
 4. Kule handlenett du har sydd! Jeg likte ekstra godt de solgule(orange) :-)
  Marit

  SvarSlett