mandag 28. desember 2009

Heldrakt til minsten.

Nå de siste dagene har jeg sydd på denne heldrakten til minstemann.
Det er første gang jeg har sydd en slik splitt i halsen, det gikk faktisk ganske greit. Det ble litt tull nederst, men det skjulte jeg med merkelappen min :) hadde tenkt å plassere den der i alle tilfelle. Mønsteret er fra Ottobre, viss jeg ikke husker helt feil så var det nr. 4-08. Størrelsen er 86 uten sømrom og så har jeg lagt til ribb i armer og benkanter, ribben er brettet dobbel så den skal vare litt lengre.
Stoffet er brunt med orange tog fra Jofotex Ribben er fra stoff og stil. Trykknappen har jeg kjøpt på Ebay, bestillte dem rett før jul og de kom på julaften, superkjapt:) Sleit litt med å få banket de i, men det gikk da til slutt ble litt svinn men det går bra:) Den ene knappen i halsen ville bare dette ut, men nå håper jeg den sitter.


Fikk så vidt prøvd den på før han skulle legge seg. Den passet superbra. Var rett før han bare fikk legge seg i den, men så løsnet den hersens trykknappen igjen. Jeg synd den fikk litt pysjpreg da, lurer på om det kan være de hvite kantene som gjør det, kanskje det hadde vært bedre med orange?

Egentlig så misliker jeg knapper i skrittet veldig sterkt, men siden han går i barnehage og der har de liksom mer enn en å ta seg av så fikk det bli trykknapper likevel. Jeg kommer nok ikke til å bruke de her hjemme. Jeg har liksom aldri helt skjønt problemet med å ta plagget av ungen jeg da, bruker ofte mye lengre tid på alle trykknappene, serlig viss ungen ikke ligger stille.

Litt misfornøyd ble han da jeg begynte å knipse bilder når han var klar for mat:)

2 kommentarer:

  1. Kjempetøff drakt! Minner meg om et mønsterark fra Cosmo Cricket... hihi....

    SvarSlett