søndag 11. april 2010

Elefant og ape/løve body

Nå er virkelig våren kommet !!! Tiden er kommet for så vidt å gå over fra ull til bomull innerst, i hvert fall her hos oss. Minsten bruker fortsatt bodyer så da har jeg slengt sammen to stykk til ham :)Perfekte under overaller eller med en vest over nå før varmen setter inn for alvor.

Den første er egentlig den andre jeg sydde :) Hærlig grønn interlock med gule elefanter. Var skeptisk til fargekombinasjonen første gang jeg så den, men nå har det blitt et av mine favorittstoffer. Angrer på at jeg bare kjøpte en meter.
Elefantene er fra Znok, designet av Johanna , ribb fra ? lurer på om det kan være en gammel bit fra S&S de har ikke den fargen nå lengre og det er synd for den passer så godt til så mye og nå er min lille bit snart slutt :(
Trykknapper fra snapsource, digger alle de fine fargene de kommer i :)
str. 92 :)Minsten valgte selv stoffet og var storfornøyd :)
Fargene ble litt blasse på bildet over, de er mer som på bildet under.


Den første bodyen jeg sydde var i det gule ape/løve stoffet fra JNY, også designet av Johanna. Dette er også et av mine favoritter :) Endret mønsteret bittelitt etter at jeg sydde denne.

3 kommentarer:

  1. Fina båda två, elefanterna ser verkligen fina ut i den färgen, måste nog köpa av de med.

    SvarSlett
  2. kjempeherlige bodyer, heldig du er som bare kan sy en body.Jeg har nylig oppdaget at minsten her hos oss har vokst ifra omtrent alle bodyene så nå må jeg ut på handling

    SvarSlett
  3. Så masse flott du syr! Inspirerende :)

    SvarSlett