søndag 20. april 2008

Treffproduksjon

På fredag var jeg på treff hos Scrappejungelen, det var superkjekt og jeg fikk laget hele 3 LO'er!!!! Det er skjelden kost, som regel blir jeg bare sittende å se på de andre LOL. Men kjempekjekt å få laget noe, tror ikke jeg hadde mange minutters dødtid :)
Jeg hadde planlagt bittelitt på forhånd da, hadde skrevet ut bilder og tatt med litt papirer som kunne passe til.


Den første er med bilder som Selma tok en morgen vi spiste frokost. Jeg syns det er morsomt å scrappe slike hverdagslige ting, det er de minnene vi kommer til å verdsette om mange år, tror jeg.
Jeg har brukt papirer fra Sassafras lass, de nye papirene derfra med border nederst er geniale, har brukt to av bordene her. klistremerker også fra Sassafras lass, eplene er fra et av de nye lace kartongene fra KI memories. Filt tickers og MM tiny alpha i overskriften :)


Den neste er av Alida. Når vi spør henne hva hun ønsker seg til bursdagen får vi bare "lastebil med tipp" til svar. Når vi spør hvor stor den skal være svarer hun: "sånn som pappa sin" Når jeg sier at det har vi ikke plass til, hun må ønske noe annet, da kommer det "traktor" fra tøtta. Tarald mente hun kunne ønske seg dukke og jeg mente klær, så nå ønsker hun seg lastebil med tipp med dukke og klær oppi:) vi får se om det ikke kan bli en ordning med det, men like stor som pappa sin blir nok ikke lastebilen, da må vi bygge ut LOL
Har brukt Sassafras lass også på denne i tillegg til et ark fra MM. Blomster og blader fra Prima, Foam og Chipboard Tickers, MM tiny alpha, shimmer brads fra Bazzill, lastebilstempel fra Sassafrass lass og blondeserviett

Den siste er av Jonas i ny pysj. Alle papirer og pynt er fra Animal Cracker Jack serien fra MM, foam tickers fra AC:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar