mandag 27. februar 2012

Traktor og grønne hjerter

Omslagsbody i det knallkule traktorstofet fra Liandlo. Jeg var litt usikker på om jeg likte dette stoffet første gangen jeg så det så jeg kjøpte bare en meter. Da jeg fikk det hjem falt jeg totalt og det har liksom blitt en skatt jeg vokter godt. Har tidligere sydd en genser til minstemann i samme stoffkombinasjon og har lenge tenkt å lage noe lignende til mini. Det grønne hjertestoffet er også fra Liandlo, en favoritt det også, grønnfargen er så fiiin:)
Bodymønsteret er et av de få jeg kan si jeg har tegnet helt selv fra bunnen av, er veldig fornøyd med det. Skulle bare ønske jeg visste hvordan jeg skulle forstørre det. str. ca. 62 tror jeg.


Bukse i samme stoffer. Mønsteret er fra nyeste Ottobre. Tviler på at jeg lager flere av denne selv om den er morsom, det ble liksom så mye stoff til overs foran syns ikke den ble pen på.Settet sammen.Og så et livebilde av mini:)Og bakfra, det gir sånn søt effekt med et annet stoff på rumpa:)

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅ! Det traktorstoffet var utrulig fint. Hadde passa utrulig godt til gutta mine da vi har både traktor og kyr og ein sau. Kor har du kjøpt det?

  Lene

  SvarSlett
 2. Traktorstoffet har jeg kjøpt hos Liandlo for lenge siden. Det har desverre vært utsolgt lenge:( Derfor jeg passer så godt på min lille bit.

  SvarSlett
 3. SÅ fargerikt og flott !! Helt herlig !!! Grønt er skjønt !!

  SvarSlett
 4. Jeg og var som deg veldig skeptisk til dette stoffet. Og nå angrer jeg jo når jeg ser det i bruk hos deg, veldig flott sett.
  C

  SvarSlett
 5. Knallfint! Har ikke sett det traktorstoffet før, så kult det var!

  SvarSlett