onsdag 13. oktober 2010

Endelig har jeg sydd litt igjen :)

For ca. en uke siden fikk jeg endelig reparert den vanlige symaskinen min. Siden da har den nesten ikke fått stå i ro :)
Jeg hadde klippet ferdig en del klær til JE så det var bare å sy sammen :)
Ble 6 bukser og 6 gensere til slutt :) Nå er det noen andre sin tur tror jeg :)

Grønne drager :) stoffet er fra Znok, kjøpt hos Cetho. Ribben fikk jeg i en hemmelig venn pakke inne på sykroken en gang :) str. 98 en god del forlenget da jeg syns små gutter gjerne kan ha genserne litt godt nedover rompa, i hvert fall nå som det snart er vinter :) Mønsteret er fra høsten Ottobre.



Gule elefanter. også fra Znok kjøpt på samme sted. samme mønster som sist. ribb fra S&S



Sjørøver:) Sjørøverstoff fra Mjuka tyger,orange skyer fra JNY, halsen er kantet med mørk brun interlock fra Mjuka Tyger, ribb i ermene er campan fra Hilco kjøpt hos sydilla:)


Biler:) stoffet kjøpte jeg på stofstedet i sommer :) denne likte minsten godt:) ribben husker jeg ikke, men meget mulig S&S. samme mønster og størrelse som de over.



Vikinger. Stoff fra Znok kjøpt hos cetho, ribb fra ? beklager bildekvaliteten .


Og så måtte jeg prøve et annet mønster, ble litt mange like:) Ottobre creativ workshop str. 98 forleneget 5 cm. stoff fra S&S



Bukser. fra venstre: stripet velour fra Jofotex, hvit ribb fra S&S. mønster fra Minikrea str 3 år. Har sydd en av disse tidligere, de er ganske vide og store i størrelsene. Så en skikkelig karamell i regnbuebølget velour fra JNY, kjøpt hos cetho. Disse er min favoritt og minsten falt også for disse. Ribb er Hilco fra Sydilla, deilig gulfarge:) Mønsteret har jeg tegnet selv. Det viser ikke så godt på bildet, men de skal være ganske smale over rompa og posete nederst. Har ikke fått prøvd de på enda så håper de passer. Til slutt stripet velour fra S&S, ribb fra samme sted samme mønster som den blåstripete.



orange velour fra ? kjøpte orange velour fra så mange steder i fjor så husker visst ikke hvor denne kommer fra. samme minikrea mønster som over. petrolfarget velour og ribb fra S&S mønster er fra Ottobre, jeg har forstørret det opp til 98 da det bare gikk til 92. Grå isoli fra Sydilla, stripet ribb fra stoff2000 samme mønster som den forrige.


Puh, det ble vel det lengste innlegget jeg har laget:)

3 kommentarer:

  1. knalltøffe gensere, min gutt på 3 hadde ikke gått i annet enn den øverste med drager.

    SvarSlett
  2. Herlighet, så mange fine plagg du har sydd! Kan tenke meg at den med biler på ble populær ja!

    SvarSlett
  3. Oj så mycket fint, alltihopa! Jag diggar kombon av pirattyg och molnärmar, superfint ihop det ahde jag aldrig kommit på:) /Johanna

    SvarSlett