onsdag 27. januar 2010

Enda mer kjøretøy

Kjøretøyene som Johanna Ahlard har designet for mjuka tyger er mine absolutte favoritter for tiden. Siden minstemann også er helt oppslukt i de har det blitt litt flere plagg til ham.
Først en pysjamas i den grønne intelocken, jeg bare digger denne grønnfargen den er så frisk og fin:) Det fikk bli orange armer til og viss jeg skal si det selv ble det en utrolig digg kombinasjon det formelig lyser av denne:)

Mønsteret er fra Ottobre, husker ikke nummeret akurat nå. Glidelåsen går helt ned i det ene beinet så det er enkelt å skifte bleie viss det skulle bli nødvendig:)
Det grønne stoffet er som sagt fra mjuka tyger. Det orange er enten fra Jofotex eller JNY, husker ikke helt, den stripete ribben er fra Jofotex.
størrelse 92 :)
Innehaveren er somvanlig ikke interessert i å bli fotografert
denne gangen stakk han av inn i en tunell:)og havnet inne i et telt sammen med en søster:)JE er så glad i pysjen sin at han kravler frivillig opp på loftet når det er leggetid. Nå har han sovet i den snart en uke så jeg må prøve å få lurt den unna for en vask snart:)

I helgen ble det sydd enda mer av kjøretøyene:) Den blå velouren ble satt under nålen:) Jeg hadde kjøpt en orange glidelås som var for kort til pysjen, men en slik herlig glidelås kan ikke få ligge lenge ubrukt så jeg fant ut at orange er fint til blått også LOL. Orange er fint til det meste egentlig.
Mønsteret er fra Ottobre 6/09 størrelse 92 tror ikke jeg gjorde noen endringer på denne bortsett fra å sløyfe lommene, Likte modellen kjempegodt, litt lang i beina men ikke så mye at det gjør noe:)
Jeg har kantet med jersey fre enten Jofotex eller JNY, husker ikke helt hvor den kom fra.
Den ble litt skjev i halsen så det er godt vi skal ha den selv, det viser ikke i bruk:)
fremdeles like villig til å bli fotografert:)Først hadde jeg tenkt orange genser til, emn kom frem til at det ville være bedre med en i samme farge. Heldigvis kom det pakke med stoff fra
Cetho designs på lørdag og det blå stjernestoffet fra JNY passet perfekt:) ikke helt samme nyanse, men fint likevel.

mønsteret til genseren er fra Ottobre, husker ikke nummer. ribben er fra stof2000. størrelse sånn ca 92, litt smalere og litt lengre en mønsteret
Fikk så vidt tatt noen bilder før han dro til barnehagen, ingen av dem ble bra. Han er ikke så fogen den sønnen vår LOL. Disse plaggene er faktisk de eneste han tar på seg uten protester for tiden så takk til designerne som har kommet opp med dette:)Til slutt en trekantsmekke. Prøver å finne en god modell da jeg skal lage en gave til en baby. Mønsteret på denne er fra alt om håndarbeide og den ble veldig stor. Fin som skjerf til større barn, men for stor til babyer. Tror jeg, men jeg har ingen baby å prøve på da:)Ooops dette ble et langt innlegg, regner ikke med det var mange som gadd å lese helt hit LOL. takk til deg som gadd:)

3 kommentarer:

  1. Sååå underbara! Jättefina plagg. Försöker själv sy en heldress nu, men det går inte bra, jag är dålig på att sy:( Men jag blir alldeles lycklig av att se dina underbara plagg. Och glad över att barnen har dem på. /Johanna

    SvarSlett
  2. Och jättesnyggt med den orangefärgen till både det blå och det gröna tyget:)

    SvarSlett
  3. kjempeskjønne dresser du har laget til gutten din, blir kjempeinspirert og har nesten lyst å springe ut og kjøpe meg symaskin selv:-)

    SvarSlett