fredag 28. august 2009

Rosa bambi

Enda et nytt høstsett til AL. Likte så godt tunikamønstret i forrige ottobre at jeg har laget en til. Det ligger faktisk enda en på sybordet. Det er rart med det når man har funnet et mønster man liker. Satser opå at jeg snart finner et nytt mønster så det blir litt variasjon i høstgarderoben LOL
Har lagt til en del på lengden på denne også.Det mønstrete stoffet er et helt hærlig mykt tynt joggestoff som jeg kjøpte i en liten stoffbutikk i danmark i sommer. Da jeg kom hjem syns jeg det ble litt vel sommersligt, men ved å blande det med brun velour syns jeg det ble riktig så fint. en liten bambiapplikasjon ble det også:)

Og så bukse. Valgte å ikke ha ribb i beina på denne. Mønsteret er fra ottobre nr. 1 20004 tror jeg det var. har satt i ribb istedenfor linning og laget det en del bredere nederst i beina. klippet uten sømrom da AL er så smal.


settet samletOg så på snuppa i morges før hun dro i barnehagen. hun var superfornøyd og fikk masse skryt i barnehagen.
Det eneste dumme med dette settet er at buksa ble litt kort, selv om jeg laget den 5 cm lengre en de buksene hun brukte i vår. Hun har jammen vokst i sommer og det har vi ikke lagt merke til siden hun kun har gått i kjoler :)
Jaja den kan jo brukes en stund og så får jeg vurdere om jeg skal sette ribb i likevel.

3 kommentarer:

 1. Det var søtt sett!! Kjempefine farger! og ikke minst en veldig søt modell! ser jeg må kjøpr ottobre jeg også!!

  SvarSlett
 2. JA jeg har kjempelyst på flaskene! Takk foe at du tenkte på meg!!
  Men jeg drar på skolen i dag. KOmmer hjem på fredag. Kan jeg komme opp neste helg?

  SvarSlett
 3. Så utrolig masse stilig du syr! Det rosa bambisettet var knall-lekkert! Nå fikk jeg rent lyst å sy til min snuppe også, men jeg tror nok ikke jeg hadde fått det til. Så får heller se litt på alt det fine du syr i stedet:D

  SvarSlett