søndag 17. februar 2013

ugler og rever og regnbueelefant

Da har jeg fått sydd litt av to av stoffene jeg har fått inn i butikken. Butikken ligger på Nærbø, men jeg sender viss du ser noe du liker. Send meg gjerne en mail på Olivias.linda@gmail.com . Se også facebooksiden vår for å se de andre stoffene vi har fått inn. Først ut en body i rever og ugle stoffet, det er bare sååå herlig. Jeg fikk ikke fargene til å bli riktige, revene er ganske orange, ikke så røde som de blir på bilder. Mønsteret på bodyen laget jeg da 5 åringen var 2, rart å tenke på at lillebroren bruker samme størrelse nå som han er 1 :) Hadde veldig lyst å sy en matchende bukse, men han har en orange som passer perfekt og flere dongeribukser som kan brukes til. Så ble det en heldress i regnbueelefantene:) Dette er skikkelig hjertebankstoff for meg, lurte nesten på å sy en genser til meg selv i det:) Akurat passe retro:) Hadde problemer med å velge knapper, valgte egentlig de turkise, men så ble det så kjedelig at jeg kjørte på med litt blanding, jeg syns det ble kult:)Fargene ble merkelig på denne også, mest likt på detaljbildene:)

lørdag 16. februar 2013

Litt diverse

Må legge ut resten av det jeg tok bilder av forrige helg, har en tendens til å bli liggende på maskinen viss jeg ikke gjør det med en gang :) Først ut et lite sett i str. 74 er så greit å få brukt litt rester av og til:) Hovedstoffet på bodyen er fra Lillestoff kjøpt på Dawanda. Jeg elsker stoffene fra Lillestoff og må bare skyte inn at jeg har blitt forhandler for stoffer fra Lillestoff og Znok! Den første forsendingen kom tidligere i denne uken og er bare helt fantastiske. Skal få lagt ut bilder her etterhvert som jeg får sydd noe av de:) Røde prikker til ermene, lurer på om de er fra Textart? Velouren i buksa er fra Stoff&stil, elsker den fargen :) Bode str. 74 i av en liten rest fugler Kjole i str 86 i en farge som ikke er helt meg, men gøy å gjøre noe annet:)

tirsdag 12. februar 2013

Når man først er i gang

Jeg er sånn lagd at når jeg først har begynt på noe så er det litt vanskelig å slutte. Derfor ble det to sett til i str. 92, disse er til salgs Først ut et sett til gutt (eller det kan jo likegodt brukes av en jente)
Jerseyen i bodyen er fra Liandlo, den har jeg snart hatt liggendes et år så godt å få brukt litt. Har faktisk sydd en genser til meg selv i det nettopp, men den har ikke havnet på bilde:)
Likte så godt fasongen på disse lommene, er litt knotete å kante helt nederst i "spissen", men det går:)
Og så et sett til jente, grønt er så fint til rosa syns jeg :)
Samme jersey bare en annen farge:)
Same same, men det er så greit med det som funker:) Det er forresten isoli i denne buksa i motsetning til de fleste andre i velou:)

Og så resten

Nå kommer de to siste settene jeg sydde til mini for noen uker siden. Først ut er vaskebjørnene. Stoffet er fra Lillestoff kjøpt hos Lisi design på Jærhagen. Falt for dette stoffet fra første gang jeg så det på Dawanda, prøvde å få kjøpt det der, men fant ingen som hadde så mye jeg ville ha som solgte til Norge og til en overkommelig portopris. Så bra at jeg oppdaget at de hadde det på Klepp da!
Det er egentlig ikke så fryktelig mye å skrive. Størrelse og modell er det samme som tidligere. Jeg holder meg som regel til det kjente, fnner jeg en modell som funker så holder jeg på den:) Hvorfor forandre på noe som er perfekt? Ribber i ermene, pyntestikninger med cover og knapper i raglanskjæringen:)
Buksa er også samme som i tidligere innlegg. Gul velour og vaskebjørner i lommene:)
Så var det bondegårdsjersey fra Liandlo, digger det!!
Min første tanke var å kante med rødt, men så valgte jeg brunt og det angrer jeg ikke på! Det brune roer ned i motsetning til hva det røde hadde gjort:)
Orange ribber på buksa for å friske det opp litt:)

mandag 11. februar 2013

Endelig noe nytt!

Fyttikatta det var lenge siden! Jeg går virkelig i "hi" om vinteren. Null motivasjon og null energi. Det har blitt fryktelig lite sydd, og det lille som har kommet ut av maskinene har raskt funnet plass i skuffer og skap uten å ha blitt foreviget. Jeg har faktosk bilder liggende på maskinen av klær som ble sydd i høst som enda ikke er blogget. Men nå! Nå har vi tippet over på riktig side av nyttår og det er sol om dagen. Sol,men kaldt og jeg merker at energien og livsmotet kommer tilbake sakte men sikkert:) For et par uker siden var jeg skikkelig i siget og sydde 4 sett til minsten i rakk rekkefølge. Størrelse 92 på alle settene. Jeg vr litt usikker på hvilken størrelse j´han kom til å bruke i sommer, men det må bli 92. Fortere enn det går det vel ikke an å vokse? Han passer fremdeles 86, men tror nok disse i 92 også kan passe selv om de nok er bittelitt store:) Først ut er katten med støvlene, bare digger det stoffet!
Raglanbody med åpning i ene raglanskjæringen, de andre raglansømmene er kantet sammen ( veldig inspirert av Heilt spesiell), lange ribber i ermene:)
Buksa er en gammel favoritt. Jubels knytebukse gjort om til vanlig bukse. Dette var egentlig siste sett jeg laget av de fire og her prøvde jeg å lage en litt ny vri på lommene.
Så litt kule dyr. Jeg ble så glad da jeg fant ut at Lisi design på Jærhagen på Klepp hadde inne dette kule stoffet. Det er så kult med alle dyrene:)
Samme body som over egentlig, bare med kantebånd i ermene istedenfor ribb og baksiden av trippel coversøm som pynt over raglansømmene:)
Jeg MÅTTE bare ha med er rosa knapp. Vurderte å ha alle rosa, men kom frem til at det fikk holde med en:)
Buksa er i tynn tretchfrotté kjøpt hos Mjuka tyger for flere år siden, deilig til sommeren. Lommene er veeeldig inspirert av Heilt spesiell. Eller det er vel egentlig alle settene. Jeg kjøpte en materialpakke på en bukse på symessa før jul og fikk helt dilla :) Tok aldri bilde av den buksa visst.
Blir så kult med sømmer på coveren:)
Nei, nå er det visst kveld, får vise de to siste settene( + mer som har blidd sydd de siste dagene) en annen gang:)