mandag 11. februar 2013

Endelig noe nytt!

Fyttikatta det var lenge siden! Jeg går virkelig i "hi" om vinteren. Null motivasjon og null energi. Det har blitt fryktelig lite sydd, og det lille som har kommet ut av maskinene har raskt funnet plass i skuffer og skap uten å ha blitt foreviget. Jeg har faktosk bilder liggende på maskinen av klær som ble sydd i høst som enda ikke er blogget. Men nå! Nå har vi tippet over på riktig side av nyttår og det er sol om dagen. Sol,men kaldt og jeg merker at energien og livsmotet kommer tilbake sakte men sikkert:) For et par uker siden var jeg skikkelig i siget og sydde 4 sett til minsten i rakk rekkefølge. Størrelse 92 på alle settene. Jeg vr litt usikker på hvilken størrelse j´han kom til å bruke i sommer, men det må bli 92. Fortere enn det går det vel ikke an å vokse? Han passer fremdeles 86, men tror nok disse i 92 også kan passe selv om de nok er bittelitt store:) Først ut er katten med støvlene, bare digger det stoffet!
Raglanbody med åpning i ene raglanskjæringen, de andre raglansømmene er kantet sammen ( veldig inspirert av Heilt spesiell), lange ribber i ermene:)
Buksa er en gammel favoritt. Jubels knytebukse gjort om til vanlig bukse. Dette var egentlig siste sett jeg laget av de fire og her prøvde jeg å lage en litt ny vri på lommene.
Så litt kule dyr. Jeg ble så glad da jeg fant ut at Lisi design på Jærhagen på Klepp hadde inne dette kule stoffet. Det er så kult med alle dyrene:)
Samme body som over egentlig, bare med kantebånd i ermene istedenfor ribb og baksiden av trippel coversøm som pynt over raglansømmene:)
Jeg MÅTTE bare ha med er rosa knapp. Vurderte å ha alle rosa, men kom frem til at det fikk holde med en:)
Buksa er i tynn tretchfrotté kjøpt hos Mjuka tyger for flere år siden, deilig til sommeren. Lommene er veeeldig inspirert av Heilt spesiell. Eller det er vel egentlig alle settene. Jeg kjøpte en materialpakke på en bukse på symessa før jul og fikk helt dilla :) Tok aldri bilde av den buksa visst.
Blir så kult med sømmer på coveren:)
Nei, nå er det visst kveld, får vise de to siste settene( + mer som har blidd sydd de siste dagene) en annen gang:)

4 kommentarer: