søndag 16. juni 2013

Heldresser

To stykk heldresser til minsten. jeg har sikkert sagt det før, men heldressmønsteret i ottobre 1/13 er veldig bra! Ihvertfall som et utgangspunkt, men det funker sikkert som det er også. Jeg har prøvd både minikrea og onion sitt uten å være videre fornøyd. Dette har jeg forstørret til 92 og endret litt på, liker når det er litt form på plagget og ikke at det er helt rett i kantene. Først ut er romskipstoffet fra LIllestoff, det har jeg kjøpt hos Lisi design på Jærhagen på Klepp:) Røde stjerner til ermene ble en fin kontrast og så sparte jeg litt på stoffet:)
Så kommer en med elefantene til Znok, denne rakk jeg ikke ta bilder av før den ble tatt på så det blir bare livebilder:) Har hatt disse stoffene leeenge og hadde planlagt denne heldressen før mini ble født, men nå er den ihvertfall laget:) Og det på tide, for han kan vel ikke bruke heldresser så mye lengre:( men som sommerplagg er de helt supre, luftige og gode:)

3 kommentarer:

  1. kjempe fine heildrakter =)

    SvarSlett
  2. Kjempefine heldresser!!!! Enig i at mønsteret fra Ottobre er kjempegodt! Er litt lei meg for at mini nå har sluttet med bleier, og definitivt blitt for stor til heldressene. De ser jo så fantastiske ut å løpe rundt i for de små også!

    SvarSlett
  3. Rett og slett kjempefine. Tror e må skaffe meg det mønsteret:)

    SvarSlett