lørdag 5. november 2011

To bodyer og en heldress

Det har blitt en del sydd til den kommende minien i det siste. Siden vi ikke hadde planer om fler barn så har vi gitt bort det meste nyfødttøyet. Men bra er det, for da kan jeg med god samvittighet sy og shoppe litt:)

Først ut en body det det turkise kløverstoffet fra Liandlo. Valgte brun kanting ved en tilfeldighet da jeg prøvesydde kantebåndsapperatet på en restebit av stoffet og fant ut at det var en super match:). Denne passer også til den brune buksen i forrige innlegg.
Mønster Heilt spesiell, størrelse 62Neste body ut er den første jeg sydde av dette mønsteret. Det var før jeg fant ut at jeg fikk til kantebåndsapperatet så jeg har brukt vanlig symaskin og tvillingnål. Vanskelig å beregne hvor mye man skal dra i ribben så den er litt stram enkelte steder.
Samme mønster som over, men str. 56 Stoffet er fra Lykkedragen.Til slutt en heldress i de fiskende bjørnene:) Mønsteret er fra Minikrea og jeg er slett ikke fornøyd med det mønsteret. Det virker altfor langt i kroppen. Jeg målte på en IdaT dress etter minsten og denne er nesten 7 cm lengre i kroppen enn IdaT dressen, ermene og beina har omtrent samme lengde. Størrelsen skal være 56/62, men jeg har mine tvil om den noen gang kommer til å passe.

3 kommentarer:

  1. neimenn, ojsann, dette har jeg ikke fått med meg....enda en liten herlighet på gang....grattis..... og terminen blir da som følgende? og kjønn-vet du det også enda eller?.....gratulere nok en gang til dere

    SvarSlett
  2. Kjempekule klær i herlige farger! Og gratulerer så mye med nestemann.... :-)

    SvarSlett
  3. Hehe, har vel ikke annonsert det så veldig da:) Termin er 22.desember så ikke så fryktelig lenge til heldigvis. Skal være en gutt ifølge UL, men den som lever får se:)

    SvarSlett