søndag 21. august 2011

Nye gensere :)

Høsten er tydelig på vei, og med den kommer behovet for varmere klær:) Minsten passer fremdeles str. 98, men jeg benytter meg av anledninen til å begynne å fylle på med str. 104.

Først ut er en genser i stoff fra Liandlo. Da pakken kom fra Sverige viste jeg minsten det kule bondegårdsstoffet og han var rask til å rive til seg de grønne hjertene også og ønske seg noe i de to stoffene. Jeg grep kjangsen og kombinerte de to og resultatet ble jo knall!!!
Mønster er fra siste nr. av ottobre, bra basismønster!! Str. 104, men forlenget til 122 da jeg liker at genserene går godt nedover rompa:)Så ble det også en genser i gave til en gutt i barnehagen. Litt roligere fargevalg på denne da jeg ikke helt vet om slike knasne farger jeg liker ville falt i smak. Egentlig var det gemalen som hjalp meg med stoffvalet denne gangen. Jeg hadde endt opp med enten de blå kjøretøyene med blå stjerneermer eller de sorte kjøretøyene med sorte stjerneermer, men han foreslo en kombinasjon og det var jo mye kulere! Nå håper jeg denne faller i smak og ikke minst at den passer :)
Samme mønster og størrelse som den over.

1 kommentar:

  1. Jättefina! Är sa sugen pa att köpa det fina tyget med traktorer...

    SvarSlett