torsdag 22. juli 2010

Joggedress i isoli

Planen var en jakke, en enkel tynn jakke som kan matches med mye. Valget falt på sort isoli og jeg plukket ut et mønster i et eldre Ottobre blad. Sort glidelås hadde jeg ikke i riktig lengde, valget sto mellom en gul og en orange, eller å dra på butikken og kjøpe en ny. Siden gult er kult for tiden så ble det den gule:)
Matcet med gule stikninger.
Isolien er fra Sydilla, den er utrolig myk og deilig. Den stripete ribben/jerseyen er fra stof2000.
str.92Det ble akkurat nok stoff igjen av den meteren jeg kjøpte, til en bukse. Mønsteret er fra nyeste Ottobre. Str. 98 uten sømrom. Var litt usikker om det ville bli plass til bleierumpa:) Samme stoffer som på jakken, men i tillegg er lommene laget av det gule elefantstoffet fra Znok og gul ribb fra Hilco/Sydilla. Gule stikninger her også.Buksa satt veldig bra, helt perfekt faktisk:) Blir nok flere sånne minsten syns det var kult med lommene :)
Jakken ble litt stor, her har han ingenting under da, men kan fint brukes :)Legg merke til den nye hårsveisen:) Nå slipper vi nok at han blir tatt for å være jente:)

3 kommentarer:

  1. Kjempelekker joggedress! Og han var jo ekstra søt med ny sommerklipp da... :-)

    SvarSlett
  2. stilig joggedress, han er blitt så stor. flotte modeller du har ♥

    SvarSlett
  3. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    SvarSlett