tirsdag 30. desember 2008

Eg ska spisa sjøl !

Bilder av minsten, som allerede som ettåring er veldig bestemt på at han skal spise selv.
Alle papirer er fra October Afternoon. Jeg har brukt sirkelpuncherne mine flittig :) ellers er det bokstaver fra October afternoon, Jenni Bowlin og MM.Ugle fra Prima, grisen er fra AC div.knapper. Notatboksen har jeg laget selv i Word.Bakgrunnspapiret har jeg spraya med Glimmermist Walnut Gold og Coffee shop.

tirsdag 23. desember 2008

Jippi! Julemelk

Jeg måtte jo bare dokumentere Alidas glede over en kartong TineMelk med nisser. Hun sang "julemelk, julemelk" resten av dagen og drakk en halv kartong til pizzaen, hun er vanligvis cocacoliker. Men det er klart melk i julekartong smaker jo mye bedre, selv om jeg prøvde å fortelle henne at det er den samme melken:)

Jeg har brukt Julepapirer fra October Afternoonm Metallskilt fra Scrappers Choice, Thickers fra AC, bokstaver fra Jenni Bowlin, Notatboksen har jeg laget selv i Word.

lørdag 20. desember 2008

Ekte skaperglede

En enkel sak laget av minstens første kunstneriske forsøk. Ungene skulle male hvert sitt lerres som vi skal ha i gangen. Minsten måtte jo få være med, selv om han syns det var mest spennende på spise malingen (som selvfølgelig er giftfri;))
Jeg har brukt papirer fra October Afternoon, et par tags og klistremerkebokstaver fra Doodlebug og MM.

fredag 12. desember 2008

Man tager hva man haver :)

EN LO av minstemann i rosa ullbody. Har man ingen som passer i "guttefarger" så får man ta det man har, det viktigste er vel at ungen er varm?:)

Bazzill bakerst, mønsterpapir og pynt fra Sassafrass, litt knapper, bokstaver fra Jenni Bowlin og Making Memories.
Jeg har brukt en skisse fra PageMaps:)

onsdag 10. desember 2008

Litt nytt

Litt sløv med å legge ut nytt om dagen, men her kommer noe av det siste jeg har laget.
Først tre LO'er laget på treff for en stund siden :)

Denne er fra Danmarksferien vår der vi fant en fin park. Der var det masse ender!!!
Bakgrunnspapiret er fra MME, det striopete er fra Creative Cafe mens resten er fra Sassafras. Thickers fra AC og minibokstaver fra MM.Og så en av min lille Dracula. Han fikk tennene ved siden av framtennene først og det så litt morsomt ut:)
Det gule og det grønne papiret er fra Rosemoka, det rutete + utklippet er fra sassafras. De brune bokstavene er fra Jenni Bowlin mens de bittesmå er fra MM.Og så en fra i høst da jeg og Jonas var ute ok lekte i bladene:)Bakgrunnen fra MME,resten fra Sassafras. Sopper og ekorn fra sassafras, Thickers fra AC. Div.knapper.


Og så to jeg laget for enda lengre siden.

En av Alida i vinden i Danmark:) sinnsyk vind var det!
Papirer fra MME, notatbokark fra MM, blomster fra Prima, div.knapper, sommerfugl fra Crate, Thickers fra AC og minibokstaver fra MM.Til slutt en med AJ og Jonas. De har slikt et fint forhold:)
Bakgrunnen er Bazzill, ellers er det papirer fra Crate. Thickers fra AC, minibokstaver fra MM, chipboard fra Sassafras, tags.