onsdag 10. desember 2008

Litt nytt

Litt sløv med å legge ut nytt om dagen, men her kommer noe av det siste jeg har laget.
Først tre LO'er laget på treff for en stund siden :)

Denne er fra Danmarksferien vår der vi fant en fin park. Der var det masse ender!!!
Bakgrunnspapiret er fra MME, det striopete er fra Creative Cafe mens resten er fra Sassafras. Thickers fra AC og minibokstaver fra MM.Og så en av min lille Dracula. Han fikk tennene ved siden av framtennene først og det så litt morsomt ut:)
Det gule og det grønne papiret er fra Rosemoka, det rutete + utklippet er fra sassafras. De brune bokstavene er fra Jenni Bowlin mens de bittesmå er fra MM.Og så en fra i høst da jeg og Jonas var ute ok lekte i bladene:)Bakgrunnen fra MME,resten fra Sassafras. Sopper og ekorn fra sassafras, Thickers fra AC. Div.knapper.


Og så to jeg laget for enda lengre siden.

En av Alida i vinden i Danmark:) sinnsyk vind var det!
Papirer fra MME, notatbokark fra MM, blomster fra Prima, div.knapper, sommerfugl fra Crate, Thickers fra AC og minibokstaver fra MM.Til slutt en med AJ og Jonas. De har slikt et fint forhold:)
Bakgrunnen er Bazzill, ellers er det papirer fra Crate. Thickers fra AC, minibokstaver fra MM, chipboard fra Sassafras, tags.

3 kommentarer:

 1. Nydelige LO'er! Du er så flink til å kombinere farger!

  SvarSlett
 2. Knallfine alle sammen!! Likte spesielt godt den som heter Storesøster - digger fargesammensetningen og pyntingen på denne!! Og søte kaninen... Helt herlig!!

  Ha en flott dag!
  *klem*

  SvarSlett
 3. oj, mye fint her... særlig den med 5 bilder var flott, knallflott oppsett!! og den rosa/turkise var veldig jentete og skjønn

  SvarSlett