fredag 31. mai 2013

En haug små tunikaer

En kunde ønsket en liten kjoletunika i str.74. I farten laget jeg opp fem eksemplarer hun kunne velge mellom. Som en liten bonus laget jeg bukser som passet til. Måtte teste ut buksemønsteret i siste Ottobre. Stoffer fra bla.a. Liandlo, sydilla og textart. Bestilleren valgte det røde settet:)

torsdag 30. mai 2013

Bambikjole med skaut

Fikk en bestilling på en liten bambikjole i str. 1 år. Bestilleren ville ha et skaut til så det måtte jeg jo bare prøve meg på :) Prøvde med limegrønne kanter denne gang, det ble også fint:) Burde kanskje hatt mønsteret andre vei på skautet? Men da hadde det jo blitt opp ned foran. Dukka passer best i str. 74 så derfor litt stort:)

onsdag 29. mai 2013

Diverse sommertøy

Det blir sydd en del for tiden, men jeg er ikke så flink til å blogge. Det får bli litt oppsamligsinnlegg:) Kjole til midterste frøken i Bambistoffet fra Znok. Orange kanter denne gang for en litt tøffere versjon:) Str. 134 T-skjorte til samme snuppa i den herlige elefantinterlocken fra Kreativ. T-skjorte i tre små griser stoffet fra Lillestoff. Prøvde med orange kanter denne gang, har kun brukt brune tidligere. Ble friskere sånn som dette :) Jeg driver og stoffslanker så innimellom syr jeg fra lageret. Disse tre svanestoffene er slike som bare har blitt liggende. De passet bare ikke til mine barn. Foreløpig har de blitt til tre kjoler str. 92 på rosa, 104 på grønn og 116 på blå. Alle er til salgs :) Enda en bambikjole med orange kanter. Str. 104 viss jeg ikke husker feil:) Denne er til salgs.

tirsdag 28. mai 2013

Et lite skaut

I går fikk jeg en bestilling på kjole og skaut til en ettåring. Skaut har jeg aldri sydd før så måtte teste :) Syns det ble ganske bra på første forsøk, skal bare endre bittelitt. Sydde rullefall for første gang, kunne godt krøllet litt mer, men jeg dro det jeg kunne i stoffet. Ble jo søt da:) Mini er modell, tror han ønsker seg et selv :) Dette var utrolig enkelt så det blir nok flere enn det bestillte:)

mandag 20. mai 2013

Nattrev og hus

Litt som har ligget ferdig en stund. Sett med Nattrever fra Lillestoff som vi selger i butikken. Digger de revene! Settet er i str. 98, viss jeg har rett kommer det til å passe minsten til høsten. Ellers så passer det ihvertfall i løpet av vinteren. Greit å være tidlig ute:) Jeg har kantet med en sterk orange interlock som jeg mener kommer fra Mjuka tyger. Den blå isolien kommer fra Stoff og stil. Jeg liker de store utenpålommene:) Til slutt en body med hus, også dette stoffet fra Lillestoff. Har kantet dette med en litt lysere orange interlock som jeg også tror kommer fra mjuka tyger. str. 98 på denne også:)

tirsdag 14. mai 2013

Snuppeklær:)

Det er sååå joselig med ei lita tantejente å sy til :) Mine jenter er blitt så store:) Først et lite sett med kjoletunika og tights. Hun passet så fint i den med elefanter jeg sydde tidligere så da måtte det bli en til :) Bambiene er fra Znok og dem selger jeg i butikken min, til tightsen har jeg brukt rosa prikker fra Liandlo:) Så fikk jeg endelig sydd ferdig giraffsettet jeg begynte på for en stund siden. Jeg manglet rosa ribb, heldigvis hadde kreativ en liten bit igjen så jeg fikk gjort det ferdig. Fargene på dette settet minner med om barndommens kuleis med sitron og jordbær:) ( jeg hadde alltid sitron, søsteren min hadde jorbær :) ) Str. 86 på settet, jeg er glad jeg ikke kvittet meg med giraffstoffet, det ble så fint som plagg :) Skikkelig sitrongul bukse:). Har hatt den velouren liggende ens tund, bestillte den fra s&S for 4 år siden tror jeg, men den ble liggende siden den var aaaalt for gul. Nå derimot var den helt perfekt:) Til slutt et par med bittesmå grytekluter til den unge damen :) 18 mnd og allerede veldig glad i matleker. Klart tante måtte svinge sammen noen grytekluter så hun kan kokkelere sammen med mammaen :)