lørdag 28. april 2012

Capslue

Disse Capsluene har gått som en mani på svenke og tildels norske blogger. Jeg måtte også sy en:) Desverre valt den ikke i smak hon han som skulle få den. Først ville han ikke en gang prøve så minste storesøstra fikk være modell så jeg fikk et bilde ihvertfall.
Da han kom inn på kvelden ville han prøve likevel. skitten og fin:) Det er første og eneste gang han har hatt den på :(
Nå har den ligget ubrukt i skuffen hans i flere uker så jeg må vel bare gi tapt. Jeg syns den er fin ihvertfall:)

fredag 27. april 2012

Fioler

Dette er virkelig et favorittstoff! Fra Znok, ble i sin tid kjøpt hos Tiljamiid. Denne har ligget utklipt og halvsydd siden før jul en gang. Str. 122, desverre har AL vokst i det siste så denne størrelsen er alt for kort på ermene til henne :( får se om jeg setter på ribb eller om noen andre får denne.

torsdag 26. april 2012

Froskesett

Enda et babysett:) Kommer ikke unna at det er minsten som trenger mest klær for tiden, må få blogget alt i 68 før han vokser inn i 74:) Samme mønster som tidligere. Froskestoffet har jeg kjøpt hos masker og sting, kantet med Hilco interlock, plastkanpper fra Kamsnaps.
Jeg hadde ikke noe stoff til bukse som matchet 100%, men denne prikkevelouren fikk gå. Trooor denne ble innkjøpt i Danmark for noen somre siden så greit å få brukt litt av den:)
Han ble ganske søt i dette:) Har sydd matchende smekke også, men den ble ikke med på bildet :)

tirsdag 24. april 2012

Bambi

Søte bambi :) Måtte bare ha litt av denne søte jerseyen da jeg så den første gang hos Liandlo:) Nå har den endelig blitt til noe. Først en tunika til AL, mønster fra ottobre 1/12. Syns det ble knall med det turkise kantebåndet, matcher bambis øyne:) Str. 122, men forlenget litt.
Av restene ble det en liten body i str. 68, mønster Heilt Spesiell og en lue, eget mønster. Har sydd et par trekantsmekker også, men de har visst ikke havnet på bilde. Bodyen er ikke så skjev som den ser ut som, det blåste bare da jeg tok bilder:)
For tiden syns jeg det er gøy å sy opp hele biten av et stoff når jeg først setter igang. Litt trist når et stoff er slutt, men bedre det enn kilometervis i hyllene:) Jeg har litt problemer med å ta frem "gamle" stoff fra hyllene (stoff jeg har sydd av til ungene) og sy det opp. Aner ikke hvorfor. Det trengs virkelig å renskes i hyllene for det er stappfullt. De stoffene jeg har fått i det siste ligger in hauger rundt på stoler o.l her LOL

fredag 20. april 2012

Gul hjerteoverall :)

Jeg er sååå forelsket i den gule hjertevelouren kjøpt hos Gekko! Fargen er fantastisk og kvaliteten likeså. Det måtte bare bli en liten overall til minsten i første omgang.
Eget mønster str. sånn ca. 68.

tirsdag 17. april 2012

Massevis av biler

Jeg rekker visst enda et innlegg i dag:)

Først ut en T-shirt til lillemann i str. 116. Bilene fra Hilco er bare sååå søte og kvaliteten er nydelig. Kantet med interlock fra Hilco.
Ser litt skjevt ut både her og der, men jeg tok bilder ute i dag og det blåste så var et svare strev å få plaggene til å ligge lenge nok så jeg fikk knipset:)Sydde en shorts til i prikker fra Myllymuksut, kantet med samme turkise interlock som t-shirten.Så ble det en body til mini i str. 68. Denne er tenkt å passe til en snekkerbukse vi har fra lillemann.Til slutt ble det to korterma bodyer i str. 62 og 68. Da var det slutt på den meteren jeg hadde, ganske deilig egentlig. Jeg har så sinnsykt mye stoff og kjøper stadig mer så må få plass i hyllene:) Disse har vi ikke bruk for selv så de havner i butikken :)

Racerbilsett

Enda et babysett, nå skal jeg snart vise noe annet:)
Samme mønster og størrelse som på tildligere sett (bortsett fra buksa i forrige innlegg som er noe smalere).


Egentlig hadde jeg tenkt å ha sorte kantebånd på dette, men prøvde med det turkise siden jeg hadde det i maskinen. Syns det ble kult selv om fargen ikke matchet helt, mykte det hele opp litt syns jeg.Dette stoffet er så kult syns jeg. Halvparten er med racerbiler og andre halvparten med ruter, så blir det lett å matche:)

Det måtte bli en lue av dette også selv om minsten strengt tatt ikke trenger flere:)Akurat passe tøfft til en liten knert:)

lørdag 14. april 2012

Skjønne striper

Striper er bare sååå fint! Da jeg fikk hjem denne stripejerseyen fra Textart (Liandlo) bestemte jeg strakt at jegt måtte sy noe i denne med limegrønne kanter.Det ble bare så fresht og fint:)
Body str. 68, mønster HS med egne endringer.


Egentlig skulle jeg ha stjernebuksa i forrige innlegg til denne bodyen og den stripete buksa til sjernebodyen, men syns ikke det passet. På så små babyer syns jeg egentlig ikke det gjør noe at buksa og bodyen er lik. Blir jo noe det samme som en heldress:)
Eget mønster på bukse, litt mer tigts modell denne gangen. Str. 68Sånn ser det ut sammen. Er finere på, da virker ikke ribben på buksa så voldsom :)Lue og smekke må man ha :)

torsdag 12. april 2012

Stjernesmell

Endelig fikk jeg tid til å ferdigstille en haug med plagg som har ligget siden før påske. Dette ble faktisk ferdig tirsdagen i uka før påske, men rakk aldri å blogge det. Bilder tatt i hurten og sturten på kvelden siden jeg og minsten skulle til Oslo dagen etter og jeg planla han skulle ha dette settet på:)

Først bodyen, se bort fra den fryktelig grønne voksduken i bakgrunnen:) Orket ikke rydde frem noe mer nøytralt:) Stjernejersey fra Liandlo, digger denne. Kantet med Hilco interlock. Knapper fra Kamsnaps, digger de:)
Mønster er i grunn fra Heilt Spesiell, men jeg har gjort om til raglan med knepping i ene sømmen, str. 68Egentlig skulle det vært en annen bukse til dette settet, men da den var ferdig syns jeg ikke den passet likevel. Eget mønsterv str. 68, samme stoff som ovenfor, ribben husker jeg ikke hvor kommer fra.Helgen før jeg laget dette settet, fikk jeg endelig prøvd meg frem til en lue som sitter godt på minsten. Nå har han en hel haug:)Smekke må også til, han sikler noe veldig.Sånn ser settet ut sammen. Han ble ganske grønn i dette *fnis* Fikk kommentarer både fra lege og sykepleier på Rikshospitalet der han var på kontroll. De ble ganske så imponert da jeg sa jeg hadde sydd det selv LOL