torsdag 28. oktober 2010

Fleecefora vinterluer

Endelig har jeg fått fingeren ut og tegnet meg et mønster på vinterluer. Har laget flere til AL og JE, men glemmer bare å ta bilder når de har de på.
Passformen er veldig fin, de går godt nedover ørene og i nakken og sitter godt på hodet:)
Disse to er til salgs for 120,- pr stk. størrelse 50 og 52. Lager gjerne disse på bestillig:)
Stjernejersey fra JNY utenpå og fleece fra sydilla inni:)

onsdag 20. oktober 2010

Monstergenser

Minsten var med meg da jeg sydde aplikasjonen på denne genseren, og det var ikke snakk om at det var noe annet enn et monster LOL.
Alle stoffene er fra jersey fra S&S. str. 134/140 modell Imke fra Sewing clothes kids love :)

tirsdag 19. oktober 2010

Regnbuesett

ST likte så godt regnbuebuksa jeg sydde til JE så hun ville gjerne ha en selv.
Det ble en matchende genser til :)
Regnbuevelour og jersey fra JNY (Cetho), prikkene er fra Textart, ribb tror jeg er S&S. Jeg misset litt da jeg klippet ut delene, derfor måtte jeg applikere litt foran og bak. Jeg ville ha sirkler og datteren bokstaver så vi kombinerte:) S foran og T bak (har ikke bilde av baksiden da ).
mønster til genseren er modell "Imke" fra boka sewing clothes kids love str. 134/140. Buksemønsteret har jeg fikset til selv ca. 128, bukse ble ganske smal nesten som en tights men Jenta elsket den :)


Eneste skåret i gleden var at noen "fjerdeklassinger" hadde hvisket sammen om at hun hadde rare klær så nå vil hun ikke gå i de på skolen mer :(

onsdag 13. oktober 2010

Endelig har jeg sydd litt igjen :)

For ca. en uke siden fikk jeg endelig reparert den vanlige symaskinen min. Siden da har den nesten ikke fått stå i ro :)
Jeg hadde klippet ferdig en del klær til JE så det var bare å sy sammen :)
Ble 6 bukser og 6 gensere til slutt :) Nå er det noen andre sin tur tror jeg :)

Grønne drager :) stoffet er fra Znok, kjøpt hos Cetho. Ribben fikk jeg i en hemmelig venn pakke inne på sykroken en gang :) str. 98 en god del forlenget da jeg syns små gutter gjerne kan ha genserne litt godt nedover rompa, i hvert fall nå som det snart er vinter :) Mønsteret er fra høsten Ottobre.



Gule elefanter. også fra Znok kjøpt på samme sted. samme mønster som sist. ribb fra S&S



Sjørøver:) Sjørøverstoff fra Mjuka tyger,orange skyer fra JNY, halsen er kantet med mørk brun interlock fra Mjuka Tyger, ribb i ermene er campan fra Hilco kjøpt hos sydilla:)


Biler:) stoffet kjøpte jeg på stofstedet i sommer :) denne likte minsten godt:) ribben husker jeg ikke, men meget mulig S&S. samme mønster og størrelse som de over.



Vikinger. Stoff fra Znok kjøpt hos cetho, ribb fra ? beklager bildekvaliteten .


Og så måtte jeg prøve et annet mønster, ble litt mange like:) Ottobre creativ workshop str. 98 forleneget 5 cm. stoff fra S&S



Bukser. fra venstre: stripet velour fra Jofotex, hvit ribb fra S&S. mønster fra Minikrea str 3 år. Har sydd en av disse tidligere, de er ganske vide og store i størrelsene. Så en skikkelig karamell i regnbuebølget velour fra JNY, kjøpt hos cetho. Disse er min favoritt og minsten falt også for disse. Ribb er Hilco fra Sydilla, deilig gulfarge:) Mønsteret har jeg tegnet selv. Det viser ikke så godt på bildet, men de skal være ganske smale over rompa og posete nederst. Har ikke fått prøvd de på enda så håper de passer. Til slutt stripet velour fra S&S, ribb fra samme sted samme mønster som den blåstripete.



orange velour fra ? kjøpte orange velour fra så mange steder i fjor så husker visst ikke hvor denne kommer fra. samme minikrea mønster som over. petrolfarget velour og ribb fra S&S mønster er fra Ottobre, jeg har forstørret det opp til 98 da det bare gikk til 92. Grå isoli fra Sydilla, stripet ribb fra stoff2000 samme mønster som den forrige.


Puh, det ble vel det lengste innlegget jeg har laget:)

mandag 4. oktober 2010

Bursdagsklær og tomater

Utrolig så treig jeg er med bloggingen for tiden, men sånn blir det bare av og til.
Her er et sett jeg sydde til AL for flere uker siden i anledning bursdagen til hennes beste venninne.

Tunika i prikker og striper fra myllymuksut, kjøpt gjennon Cetho. Digga virkelig dette stoffet, synd jeg bare har småbiter igjen.Bursdagsbarnet fikk en likedan bare omvendt, altså striper på bolen og prikker på ermene. Den falt visst i smak og ble tatt på med det samme :)
mønsteret er fra Onion, str. 6 år

Skjørtet er i babycord fra S&S, blonde fra lokal butikk. Skulle tatt førbilde så dene fikk sett ordentlig, men det rakk jeg desverre ikke.



Og så til tomatene som skimtes i bakgrunnen. I vår kjøpte jeg meg to bittesmå cherrytomatplanter og de vokste seg store og fine i løpet av sommeren. De har bare stått ute. Noen tomater rakk til og med å modne før "kulden" kom og det må være de beste tomatene jeg noensinne har smakt, så utrolig søte. Det blir nok tomater til neste år også :)