fredag 18. juni 2010

Elefantpysj

Snuppa ble kjempefornøyd med nattkjolen jeg sydde til henne :) Sydd i rødt elefantstoff fra Jofotex, hvit ribb fra S&S.
str. 116
Har prøvd rullefallen på overlocken for første gang og det var jo superenkelt, ga et kult preg :)Minstemann ville også være med på bildet :)Til slutt må jeg bare vise dere kortet som AL skal gi i bursdagselskap i morgen. Hun har laget det helt selv, ...nesten. Flinke 5åringen :)

Arkene fikk vi rykende ferske på jobb i dag, måtte bare ha noen av dem :)Inni har hun skrevet helt selv, med bittelitt hjelp:)

onsdag 16. juni 2010

Ubåtkjole og to nye shorts

I dag fikk jeg sydd en kjole i det orange og cerise ubåtstoffet til AL. Ubåtene er tegnet av Johanna Ahlard, stoffet er trykket av Znok og jeg har kjøpt det hos Cetho :) Cerise ribb fra S&S.
Snuppa ville helst hatt den på i natt, men det fikk hun ikke. Jeg lovte å heller sy en nattkjole i stoff hun fikk velge selv som hun kunne ha i morgen :) Det er gjort og bilder av den kommer i morgen :)
Str. 116
mønster: Onion, har bare endret litt på ermeneOg så endelig bilder på de to retroshortsene jeg skulle sy :) Begge to er sydd i frottè fra mjuka tyger. den grønne er kantet med gul jersey fra JNY, den orange er kantet med brun ribb tror den var fra stof2000.
Størrelse 110
Jeg fikk ikke lagt de fint, men jeg lover at de er fine på. Jeg prøvde de på AL for å sjekke, men glemte seff. å ta bilder


torsdag 10. juni 2010

Retro shorts

Jeg fikk en forespørsmål om å sy et par shorts i frottè. Ut i fra beskrivelsen hørtes det ut som det samme som jeg har tenkt lenge på at jeg skulle sy til egne barn. Nå har jeg endelig fått ut fingeren og testet mønsteret, den ble akkurat slik jeg hadde tenkt så nå gjenstår bare å se om det var noe slik bestilleren hadde tenkt :) JE fikk seg ny shorts i hvert fall :)

Sydd i frottè fra Mjuka tyger og kantet med jersey fra JNY
str.92JE ble superfornøyd med shortsen da han fikk se den i morges. Det var til og med så varmt at vi kunne ta bildene ute :) Og tomlene? jo de SKULLE sitte i linningen *fnis*


onsdag 9. juni 2010

Resten av sommerkolleksjonen

Ja her kommer resten av ST sin sommerkolleksjon.

Tunika i sjørøverinterlock fra mjuka tyger designet av Johanna Ahlard, campan fra Hilco, skyeinterlock og turkis jersey fra JNY. Skyene er også brukt på baksiden.
str. 128enda en tunika etter samme mønster. Junglejersey fra JNY, campan fra Hilco og ribb fra S&S. Denne ble ST sin favoritt :)Singlet i de herlige uglene fra Znok, ribb fra S&SSkjørt i frotte fra mjuka tyger og ribb fra JofotexShorts i orange frottè fra mjuka tyger med gul ribb fra S&S. Denne ble litt mislykket, kantene ble alt for slakke. Det går å bruke den likevel, neste skal bli bedre :)Og så litt livebilder til slutt :)tirsdag 8. juni 2010

Sommerklær

Da var sommerkolleksjonen til ST klar, puh, bare tre igjen ;)
Mangler fremdeles et par knelange bukser og et skjørt, men det får komme senere viss jeg gidder.
Tenkte å dele det opp litt så jeg ikke oversvømmer dette innlegget med bilder. Alle klærne er laget så de kan mixes og matches:)

Først ut en T-skjorte i glade farger. Lilla skyeinterlock fra JNY og grønne stjernejersey fra samme sted. Helt tilfeldig fant jeg på å kombinere det med turkise kanter og det ble knallbra! Kantet med turkis jersey også denne fra JNY, strykemerket er fra S&S.
Dette skjørtet laget jeg på sensommeren i fjor. Det ble lite brukt pga. at klesskapet inneholdt lite som matchet. Nå har jeg gjort noe med det :)

T-skjorte i Elefantinterlock fra Znok, designet av Johanna Ahlard, kantet med lilla for å matche skjørtet.Singlet i campan fra Hilco, også denne kantet med lilla :)Til slutt i denne omgang en singlet i økologisk soppjersey fra S&S.