søndag 31. januar 2010

Enda et kort

Dette kortet laget jeg på treff hos Bjørg for en tid siden. Hele dette kortet klarte jeg å få til på 4 timer LOLMotivstempelet er fra Sugernellie og er fargelagt med Copics
Tekststemopelet er fra Norsk stempelblad
Kartong fra Bazzill
Mønsterpapir fra Maja design
Blomst og bling fra Prima
Creamy brown er brukt på kantene
sommerfuglpunch fra Martha stewart
kantpunch fra Fiskars
Stickles glitterlim
halvperlene har jeg bestillt fra Australia

lørdag 30. januar 2010

Babykort

Et lite babykort i gult. Har fått skikkelig sansen for gult:)Kartong fra Bazzill.
Mønsterpapir fra Papirdesign.
Giraffstempelet er fra EUREKA
Tekststempelet fra Papirloftet
Blomst fra Prima.
Knappen fant jeg i knappeboksen min
Stickles glitterlim
Fargelagt med copics

onsdag 27. januar 2010

Enda mer kjøretøy

Kjøretøyene som Johanna Ahlard har designet for mjuka tyger er mine absolutte favoritter for tiden. Siden minstemann også er helt oppslukt i de har det blitt litt flere plagg til ham.
Først en pysjamas i den grønne intelocken, jeg bare digger denne grønnfargen den er så frisk og fin:) Det fikk bli orange armer til og viss jeg skal si det selv ble det en utrolig digg kombinasjon det formelig lyser av denne:)

Mønsteret er fra Ottobre, husker ikke nummeret akurat nå. Glidelåsen går helt ned i det ene beinet så det er enkelt å skifte bleie viss det skulle bli nødvendig:)
Det grønne stoffet er som sagt fra mjuka tyger. Det orange er enten fra Jofotex eller JNY, husker ikke helt, den stripete ribben er fra Jofotex.
størrelse 92 :)
Innehaveren er somvanlig ikke interessert i å bli fotografert
denne gangen stakk han av inn i en tunell:)og havnet inne i et telt sammen med en søster:)JE er så glad i pysjen sin at han kravler frivillig opp på loftet når det er leggetid. Nå har han sovet i den snart en uke så jeg må prøve å få lurt den unna for en vask snart:)

I helgen ble det sydd enda mer av kjøretøyene:) Den blå velouren ble satt under nålen:) Jeg hadde kjøpt en orange glidelås som var for kort til pysjen, men en slik herlig glidelås kan ikke få ligge lenge ubrukt så jeg fant ut at orange er fint til blått også LOL. Orange er fint til det meste egentlig.
Mønsteret er fra Ottobre 6/09 størrelse 92 tror ikke jeg gjorde noen endringer på denne bortsett fra å sløyfe lommene, Likte modellen kjempegodt, litt lang i beina men ikke så mye at det gjør noe:)
Jeg har kantet med jersey fre enten Jofotex eller JNY, husker ikke helt hvor den kom fra.
Den ble litt skjev i halsen så det er godt vi skal ha den selv, det viser ikke i bruk:)
fremdeles like villig til å bli fotografert:)Først hadde jeg tenkt orange genser til, emn kom frem til at det ville være bedre med en i samme farge. Heldigvis kom det pakke med stoff fra
Cetho designs på lørdag og det blå stjernestoffet fra JNY passet perfekt:) ikke helt samme nyanse, men fint likevel.

mønsteret til genseren er fra Ottobre, husker ikke nummer. ribben er fra stof2000. størrelse sånn ca 92, litt smalere og litt lengre en mønsteret
Fikk så vidt tatt noen bilder før han dro til barnehagen, ingen av dem ble bra. Han er ikke så fogen den sønnen vår LOL. Disse plaggene er faktisk de eneste han tar på seg uten protester for tiden så takk til designerne som har kommet opp med dette:)Til slutt en trekantsmekke. Prøver å finne en god modell da jeg skal lage en gave til en baby. Mønsteret på denne er fra alt om håndarbeide og den ble veldig stor. Fin som skjerf til større barn, men for stor til babyer. Tror jeg, men jeg har ingen baby å prøve på da:)Ooops dette ble et langt innlegg, regner ikke med det var mange som gadd å lese helt hit LOL. takk til deg som gadd:)

Litt kort

Jeg har scrappetingene mine nedpakket i esker så det er ikke mye jeg får gjort med den saken fo tiden. Nå er jo ikke lysten så stor heller, men den begynner å komme tilbake kjenner jeg. I det siste har det vært veldig rolig på jobb så jeg har hatt med meg litt ting og tang og fått laget noen kort.
Jeg har brukt samme papirer og omtrent samme oppsett på alle disse. Syns det er greit å lage de litt i serier:)
Alle mønsterpapirene er fra Maja Design
Konfirmasjonsstemplene er fra Stempelglede, bursdagsteksten er det Elsi som står for.
Ellers har jeg brukt bordpunchere fra Martha Stevart, sommerfuglen er også fra MS
Litt diverse glitterlim, halvperler, blomster og knapper.
Stempelpute Creamy brown på alt :)søndag 24. januar 2010

Lilla, striper og ugler

Disse to settene sydde jeg for noen uker siden, men har ikke fått blogget de før nå.

Først et sett til ST på 6 år.
Tunika fra ottobre 1-02 tror jeg det var. Har bare det bladet på tysk men jeg trenger jo bare mønsterdelene så da går det bra likevel:)
Stoffene er lilla ugler på jersey og lilla ensfarget jersey begge fra Jofotex.
Str. 128 men litt forlenget.


Bukse i lillastripet velour også denne fra Jofotex. Denne modellen har jeg sytt mange ganger tidligere, den passer perfekt til mine smale jenter:) str. 128 på denne også.Dette mønsteret er også fra ottobre, men jeg husker ikke nr. nå.


Snuppa var superfornøyd og klærne passet helt perfekt:)


Når jeg først hadde stoffene fremme ble det et sett til minstesnuppa også. str. sånn ca. 110 :)
Først en tunika. Mønsteret fra ottobre var egentlig på en jakke, men jeg gjorde det om til en tunika. Forlenget ikke mønsteret nok så den ble alt for kort. Sydde på et kantbånd nederst isteden for å legge den opp. Den ble fremdeles kort, men kan brukes.


Buksa er i samme mønster som den ovenfor bare str. 110(eller var det str. 104?) har i hvert fall forlenget den 5 cm og laget den videre nederst så den poser seg litt:)


Settet sammen


Og sånn ser den ut på snuppa. Hun poserer villig som vanlig:)


søndag 17. januar 2010

Klart gutter kan ha rosa:)

I går fikk jeg hentet de nye kjøretøy stoffene fra Mjuka tyger De er bare sååå fine. Minstemann falt totalt for de og tok og klemte på dem mens han ramset opp alle kjøretøyene om og om igjen.
Denne genseren begynte jeg å planlegge allerede første gang jeg så stoffet. Minstemann kan en farge og det er rosa, i tillegg er han veldig interessert i biler og andre kjøretøy. Hvem sier at gutter ikke kan ha rosa? som datteren på 6 her i huset sier " det fins ikke gutte og jentefarger, sant vel mamma" hun har veldig lyst på noe i både det blå og det rosa kjøretøystoffet selv hun får vel se hva det blir av det :)
Med sorte ermer og ribb i halsen syns jeg den ble riktig så tøff og unisex:)
Mønsteret er fra Ottobre, de korte ermene har jeg lagt til selv.

Tenkte jeg skulle være lur å ta bilde ute i dag, men det var lettere sagt en gjort det blåser veldig så genser fløy av sted flere ganger mens jeg holdt på:) ikke var snøen så hvit lenger heller men, men.

Minsten syns gensere3n var helt topp, han skal selvfølgelig få sorte bukser til:)


Han syns ikke det er så veldig stas å bli fotografert, derfor ser han ikke helt
overlykkelig ut på bildene:)

tirsdag 12. januar 2010

Julegavene som falt i smak

Noen dager før julaften fant jeg ut at jeg skulle sy klær til jentenes bamser. Jeg har brukt samme mønster til alle tre, bare stoffene er forskjellige. Mønsteret er fra stoff og stil.
Jentene ble kjempefornøyde, det er ofte ikke så mye som skal til :)

Her er hele bamsegjengen samlet


Her er Rose i tunika i turkis bomull og bukse i prikkete babycord begge stoffer fra stoff og stil.


Buksa har selvfølgelig hull og tunikaen splitt til halen:)


Så har vi Nusse, Klærne er sydd i rester av handlenettet jeg også sydde i julegave:)Til slutt har vi Bjørn. litt usikker på kjønnet her men han/hun liker å gå i jenteklær:) Stoffet i tunikaen har jeg kjøpt fra en selger på Etsy, buksestoffet er fra stoff og stil:)

mandag 11. januar 2010

Blog Candy hos Kort og Godt

Kort og Godt har en blog cangy gående der en kan vinne en Sizzix maskin. Hvem ville ikke likt å fått en slik? Jeg ville i hvert fall likt det:)